Angajari Videochat Bucuresti

Categorie:
Distribuie postarea:

Angajari videochat Bucuresti – cel mai bun studio de videochat

Jewel Studio este un studio privat în care modelele pot lucra într-un mediu sigur, confortabil și legal.

Ce mai astepti?

Angajari videochat chiar acum, nu-ți mai pierde timpul, vino să lucrezi la Jewel Studio!

Oferim modelelor un salariu minim garantat de 1000$/luna si platim un comision de 55% la toate sedintele finalizate. Studioul nostru este 100% legal, spațios și privat, oferind modelelor șansa de a câștiga mai mulți bani în mai puțin timp!

Intimitatea ta este protejata !

Auți un job în videochat? Studioul nostru din București îți oferă tot suportul necesar.

Angajari Videochat Bucuresti ❤️ Jewel Studio❤️ – Bani multi din prima zi

Înțelegem că confidențialitatea dvs. este importantă, așa că Jewel Studio vă oferă posibilitatea de detine o cameră protejată prin parolă.

Privat și luxos

Angajari VideochatJewel Studio oferă una dintre cele mai bune camere VIP pe care le veți găsi în industrie, astfel încât modelele să se simtă răsfățate, în siguranță și gata să cucerească lumea!

Sigur și legal

Angajari videochat pentru clienții noștri cu salarii atractive. Avem licență completă, ceea ce înseamnă că toate sesiunile sunt legale și suntem mereu în apropiere pentru a răspunde la orice întrebări.

Citește recenzii pe site și apelează-ne acum. 100% respect pentru tine. Angajări modele online. Primești bonusuri.

Program flexibil, cele mai bune câștiguri în cadrul unei echipe formate numai din fete. Suntem o echipa de foste modele care au evoluat și s-au perfecționat în cei 18 ani. Vacanțe în SUA și Europa. Servicii: Câștig garantat, Burse de pregătire, Program flexibil.

Ore flexibile

Jewel Studio oferă program flexibil de lucru, astfel încât să vă puteți planifica ziua! Oferim, de asemenea, diferite ture pe parcursul zilei – perfecte pentru oricine dorește.

Servicii de videochat Bucuresti, angajari videochat cat ai clipi.

Oferim cameră și transport, astfel încât modelele să nu fie nevoite să-și facă griji cu privire la plata acestor costuri. De asemenea, vei avea acces la o cameră privată unde îți poți configura camera cu posturi de machiaj, flori proaspete și multe altele!

Jewel Studio angajează modele online cu sau fără experiență. Oferim bonusuri. +70 de modele recomandă studioul nostru. Citește recenzii pe site și apelează-ne acum. Îți oferim training. Angajări modele online. Primești bonusuri. 100% respect pentru tine.

Angajari videochat Bucuresti! Alăturați-vă Jewel Studio

Jewel Studio este un studio de videochat, unde lucrează modelele. Am angajat cei mai buni profesionisti din industrie si oferim o experienta unica, cu program flexibil.

Experiență unică pentru iubitorii de videochat

Suntem pasionați de videochat și vrem ca toată lumea să ne împărtășească pasiunea! Creem un mediu primitor atât pentru cei care practica meseria de videochat la un nivel profesional.

Varietate pentru toată lumea

Știm că stilul fiecăruia este diferit, motiv pentru care oferim o mare varietate de  planuri de castig.

Serviciu personalizat

Oferim room service individual, astfel încât să vă puteți configura propria cameră cu accesoriile preferate (lenjerie, obiecte decorative etc.) De asemenea, puteți specifica tipul de iluminat pe care doriți să îl vedeți în timpul lucrului.

TESTIMONIALELE MODELELOR

Succesul lor poate fi și al tău!

În prima lună de la angajare am reușit să achit toate datoriile, iar viața mea s-a îmbunătățit radical. Mulțumesc întregii echipe!

Simona

Mi-am achiziționat mașina visurilor mele în primele două luni! Mulțumesc din suflet
Jewel Studio!

Alina

Sunt mândră că fac parte din cadrul Jewel Studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost inspirată de modele de top.

Cosmina