Angajari videochat Bucuresti

Cum devii un model videochat de succes?

In primul rand, contacteaza-ne in vederea stabilirii unui interviu in cadrul caruia vom putea discuta toate conditiile de colaborare si toate nelamurirle tale cu privire la job-ul de videochat.

Videochatul este un domeniu de activitate ca oricare altul, asa ca se supune unor termene contractuale legale. In momentul cand vei lua hotararea de a face parte din echipa Jewel Studio, vei semna un contract, in care sunt prevazute atat beneficiile cat si responsabilitatile partilor implicate.

INTERVIU ONLINE 0733 787 583

Chiar daca esti noua in acest domeniu sau ai deja ceva experinta, am vrea sa-ti spunem cum vedem noi job-ul de videochat. Videochatul nu trebuie sa fie un job stresant, de aceea intelegem nevoia ta de flexibilitate si te lasam sa iti alegi singura programul de lucru si zilele libere. Fiecare membru al echipei noastre te poate intelege si ajuta cu sfaturi practice in acest domeniu.Videochat Bucuresti

Echipa Jewel iti ofera sprijinul de care ai nevoie prin programul nostru de training, sedintele foto profesionale si promovare pe fiecare site in parte. De asemenea tehnica de calcul de ultimă generaţie de care dispunem, posturile de lucru individuale cu decor nou, curat si bonusurile de angajare iti vor fi mai mult decat utile in acest job. Ne-am hotarat sa iti facem viata mai usoara si de aceea locatia noastra se afla in centru cu acces rapid la metrou si la mijloace de transport in comun.

Model Videochat

Facebook Jewel Studio

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Colaborează cu noi

Studio Videochat Bucuresti – Cadou de Angajare

Colaborează cu noi

Iti oferim un salariu fix de 7.000 RON

Iti oferim un CADOU de 500 EURO

Primesti bani la sfarsitul turei.

Fara costuri, exclusiv la Jewel Studio

Programează Interviul