Jewel Studio videochat București – Efficient Training 2022❤️

Categorie:
Distribuie postarea:

Jewel Studio videochat București – Avem locuri de muncă pentru fiecare buget

Jewel Studio are ceva pentru fiecare tip de persoană care vrea să-și investească timpul și banii în a-și câștiga existența aici. Dacă nu doriți să vă angajați cu normă întreagă, dar doriți totuși să faceți parte din această lume, oferim programul nostru de modele cu fracțiune de normă pentru persoanele care doresc să investească doar 500 USD-1000 USD pe lună în această industrie. Toate celelalte modele încep cu contractul minim de 2000 USD pe lună.

Dar, desigur, dacă nu ești deloc interesat de modeling noi

Studioul de bijuterii

Jewel Studio videochat București este o companie cu mai multe fațete care s-a ocupat de a face visele să devină realitate în ultimii 20 de ani. Cu abilitățile noastre excepționale în make-up, video chat și modeling, am reușit să ne construim numele ca una dintre companiile lider din România.

Oportunități nesfârșite

Căutăm mereu chipuri noi care să se alăture echipei noastre. Poți deveni un model profesionist la Jewel Studio videochat București , un make-up artist de nivel superior sau un designer de modă aspirant la Jewel Studio videochat București. Îți oferim bursă personalizată și toată pregătirea necesară carierei tale.

Ghișeu unic pentru visele tale

Dacă îți place arta, vei adora Jewel Studio videochat București! Suntem o agenție care face totul, de la modelare la machiaj și coafură până la design de modă și design grafic. În plus, cu ținutele noastre personalizate gratuite, este ușor să creezi un stil personal chiar aici, acasă.

Începe-ți noua viață astăzi!

Credem că schimbarea începe cu tine și că nimic nu este imposibil dacă îți pui mintea la asta! De aceea, suntem aici cu tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a realiza acest lucru. La Jewel Studio, nu există moment mai bun decât acum!

Jewel Studio videochat BucureștiJewel Studio videochat București: ghișeul tău unic pentru toate nevoile tale de modă

Jewel Studio este locul perfect pentru a găsi hainele și accesoriile pe care le-ați dorit întotdeauna. Nu suntem doar un studio de modă, suntem și make-up artist, fotograf și manager de trafic.

Ia-ți ținuta de vis cu noi!

Oferim ținute și machiaj personalizate gratuit, astfel încât să poți fi în sfârșit persoana care ți-ai dorit întotdeauna să fii. Și cu managerul nostru de trafic, ne vom asigura că toată lumea știe despre asta!

Începe-ți cariera astăzi!

Oferim un contract minim de 2000 USD pe lună cu ținute și machiaj personalizat gratuit. Vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ți începe cariera în cel mai scurt timp!

Jewel Studio

Suntem un studio de videochat cu servicii complete, care vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Vă oferim totul, de la machiaj la trafic și ajutor.

Contract minim 2000 USD pe lună

Oferim o varietate de contracte pentru clienții noștri, în funcție de nevoile acestora. Cu noi vei putea întotdeauna să găsești contractul perfect pentru bugetul tău.

Ținute personalizate gratuite

Oferim ținute personalizate gratuite pentru toți clienții noștri, astfel încât să vă puteți simți încrezător în apariția dvs. în fața camerei.

Machiaj și coafare

Oferim servicii de make-over pentru părul și machiajul dvs., precum și coafarea hainelor pentru a ne asigura că aspectul dvs. este impecabil în fața camerei.

Jewel Studio – noua ta viață!

Știm că cauți o cale de ieșire. Știm că te-ai săturat de rutina zilnică. Știm că vrei să fii cineva.

Ți-ai găsit drumul către Jewel Studio videochat București

Jewel Studio este un videochat din București cu o mulțime de oportunități de creștere și succes. Oferim o varietate de contracte, de la o simplă sesiune de 20 de minute până la un pachet de o oră, cu prețuri începând de la 2000 USD pe lună.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contract – vom fi siguri că vom adapta unul la nevoile și bugetul dumneavoastră!

Nu trebuie să vă faceți griji pentru trafic – studioul nostru este situat în București, capitala României, unde există o mulțime de mijloace de transport în comun disponibile!

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la machiaj sau ținute – oferim gratuit ținute personalizate și machiaj pentru fiecare sesiune!

TESTIMONIALELE MODELELOR

Succesul lor poate fi și al tău!

În prima lună de la angajare am reușit să achit toate datoriile, iar viața mea s-a îmbunătățit radical. Mulțumesc întregii echipe!

Simona

Mi-am achiziționat mașina visurilor mele în primele două luni! Mulțumesc din suflet
Jewel Studio!

Alina

Sunt mândră că fac parte din cadrul Jewel Studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost inspirată de modele de top.

Cosmina