Jewel Studio Videochat Bucuresti


Chiar daca esti noua in acest domeniu sau ai deja ceva experinta, am vrea sa-ti spunem cum vedem noi job-ul de videochat. Videochatul nu trebuie sa fie un job stresant, de aceea intelegem nevoia ta de flexibilitate si te lasam sa iti alegi singura programul de lucru si zilele libere. Fiecare membru al echipei noastre te poate intelege si ajuta cu sfaturi practice in acest domeniu.

Echipa Jewel iti ofera sprijinul de care ai nevoie prin programul nostru de training, sedintele foto profesionale si promovare pe fiecare site in parte. De asemenea tehnica de calcul de ultimă generaţie de care dispunem, posturile de lucru individuale cu decor nou, curat si bonusurile de angajare iti vor fi mai mult decat utile in acest job. Ne-am hotarat sa iti facem viata mai usoara si de aceea locatia noastra se afla in centru cu acces rapid la metrou si la mijloace de transport in comun.

Iubim ceea ce facem, iar ideea Jewel Studio a pornit din pasiune pentru videochat. Punem mult suflet in ceea ce facem iar obiectivul nostru consta in a oferi solutii celor care sunt in cautarea unui studio de videochat perfect. Echipa noastra este mereu pregatita pentru a ajuta.

E suficient sa ne vizitati si sigur nu veti rezista tentatiei de a veni in echipa studioului de videochat Jewel.

Politica noastra se bazeaza pe corectitudine, respect, suntem deschisi, de aceea vom fi mereu receptivi la intrebarile ori sugestiile referitoare la activitatea de videochat. Si pentru ca ne respectam modelele incercam sa le oferim un studio de videochat ireprosabil, din toate punctele de vedere: estetic, dotare tehnica, locatie, procente si comisioane.

Angajari videochat Bucuresti


Cum devii un model videochat de succes?


In primul rand, contacteaza-ne in vederea stabilirii unui interviu in cadrul caruia vom putea discuta toate conditiile de colaborare si toate nelamurirle tale cu privire la job-ul de videochat.

Videochatul este un domeniu de activitate ca oricare altul, asa ca se supune unor termene contractuale legale. In momentul cand vei lua hotararea de a face parte din echipa Jewel Studio, vei semna un contract, in care sunt prevazute atat beneficiile cat si responsabilitatile partilor implicate.

Angajam Admin! Te asteptam in echipa Jewel Studio
Parteneri pentru succes 0733 787 583