Studio de videochat – Jewel Studio

Categorie:
Distribuie postarea:

Studio de videochat Jewel Studio

Nu a fost niciodată mai ușor să-ți pornești propriul studio de videochat cu Jewel Studio. Vă oferim o soluție la cheie care include cele mai bune echipamente, experți calificați și cu experiență și propriul dvs. site web.
Începeți propriul dvs. studio de videochat

Jewel Studio oferă o soluție completă la cheie pentru a începe un studio de videochat din București sau oriunde în lume. Succesul acestei afaceri a depășit granițele României – chiar și fără nicio experiență anterioară, poți câștiga până la 2000-20.000 USD pe lună!

Antrenament inclus!

Venim la tine pentru instruire și oferim traineri calificați în București sau oriunde în lume. Toate echipamentele necesare vor fi furnizate pentru tine și echipa ta pentru a începe rapid.

Trafic de streaming live inclus!

Oferim până la 20% din trafic din transmisiunile live care sunt difuzate pe platforma noastră. Vei putea difuza atât în România, cât și în străinătate, promovându-ți pe tine, serviciile, produsele sau compania!

Studio de videochatEști pregătit pentru următorul nivel?

Suntem primul studio de videochat din România cu venit minim garantat și oportunități grozave de antrenament.

Studio de videochat pentru toată lumea

Echipa noastră de moderatori se asigură că totul este în siguranță și se întâmplă într-un mediu prietenos — tot ce ai nevoie este o cameră web, o conexiune bună la internet și vocea ta. Și oferim toată formarea de care aveți nevoie pentru a începe!

Alăturaţi-ne

Jewel Studio este un studio de videochat din București unde poți să cunoști oameni din toată lumea și să faci bani indiferent de mediul tău.

Venituri garantate pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele
Jewel Studio îți va asigura un venit minim de 5000 lei și un venit de până la 20.000 lei, ajutându-te să-ți atingi nevoile economice sau alte obiective.

Oportunități în orașul tău sau în străinătate
Indiferent dacă vrei să lucrezi în București, sau în orice altă locație din România, avem cele mai bune oportunități pentru tine.

Training si suport

Suntem aici pentru a ajuta cu instruire, astfel încât membrii noștri să se simtă confortabil cu locurile de muncă lor și, de asemenea, oferim suport de marketing pentru a-i ajuta pe membrii noștri să-și dezvolte afacerea.

Opțiuni cu normă întreagă sau cu jumătate de normă pentru nevoile dvs

Dacă sunteți în căutarea unor bani suplimentari, vă oferim locuri de muncă cu normă parțială, precum și posturi cu normă întreagă. Toate acestea sunt flexibile și plătite competitiv, astfel încât fiecare membru să primească mai mult decât suficient pentru munca sa.

Cel mai bun mod de a face bani

Jewel Studio este noua modalitate de a accesa studio de videochat live și de a câștiga bani de acasă. Suntem în București și am depășit deja granițele României prin garantarea unui venit minim de 5000 de lei, între 2000 și 20.000 de dolari.

Câștigați bani în timpul liber

Fie că ești o mamă sau un tată acasă, un introvertit care este mereu online sau un student care are nevoie de niște bani în plus – avem soluția perfectă pentru tine! Puteți câștiga bani în timp ce discutați cu oameni din întreaga lume.

Alegeți-vă nișa

Oferim diferite tipuri de camere astfel încât să o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine. Puteți fi într-o sală dedicată exclusiv discuțiilor academice sau puteți participa într-o sală în care oamenii vor doar să se relaxeze și să vorbească despre orice își doresc.

Antrenament pe drum

Dacă sunteți nou în această industrie, ne vom ocupa de pregătirea dumneavoastră și de mentorat, astfel încât să vă puteți atinge toate obiectivele! Înscrie-te acum și află cum poți obține un venit excelent fără a fi nevoit să-ți părăsești casa!

TESTIMONIALELE MODELELOR

Succesul lor poate fi și al tău!

În prima lună de la angajare am reușit să achit toate datoriile, iar viața mea s-a îmbunătățit radical. Mulțumesc întregii echipe!

Simona

Mi-am achiziționat mașina visurilor mele în primele două luni! Mulțumesc din suflet
Jewel Studio!

Alina

Sunt mândră că fac parte din cadrul Jewel Studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost inspirată de modele de top.

Cosmina