Studio Videochat

Categorie:
Distribuie postarea:

Începeți propriul dvs. studio  videochat

Cu pachetul nostru de afaceri, poți începe un nou studio videochat cu un venit minim garantat de 5000 lei, sau aproximativ 1000 USD. Puteți câștiga între 2.000 € și 20.000 € lunar. Vă vom instrui despre cum să vă configurați afacerea de la zero și vă vom oferi trafic din biroul nostru din București.

Pachet de afaceri pentru studio videochat

Vă vom ajuta să înființați gratuit un nou studio videochat în București. În plus, te vom instrui și despre cum să folosești sistemul în timpul căruia te învățăm cum să faci bani rapid folosind site-ul! Puteți câștiga între 2.000 € și 20.000 € lunar răspunzând la apeluri plătite.

Contactați-ne astăzi!

Jewel Studio

Jewel Studio este un studio videochat din București bazat pe nevoile și preferințele tale. Oferim venit minim garantat și cel mai bun suport.Studio Videochat

Studio videochat in Bucuresti

Suntem un studio videochat în București, România și vă garantăm un venit minim lunar de 5000 lei, care este de aproximativ 2000-20.000 USD.

Instruire și experiență

Oferim un program de formare și vă vom oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes în industrie.

Cost scăzut și potențial ridicat de câștig

Clienții noștri lucrează de acasă, de oriunde în lume, fără a avea nevoie de echipamente scumpe. Puteți să vă creați propriul program și să vă stabiliți propriile prețuri pentru spectacolele live – nicio altă companie nu oferă o asemenea flexibilitate!

Jewel Studio este un studio videochat din București, România

Înființat în 2016, Jewel Studio a oferit oamenilor un nou viitor în lumea digitală.

Venit minim garantat de 5000 lei ($2000-$20.000) ✔️✔️

Vă oferim o oportunitate unică de a face mai mulți bani decât v-ați fi putut imagina vreodată. Pentru doar două ore pe săptămână, poți lucra de acasă și poți câștiga 10.000 de lei (5.000 USD-20.000 USD).

Antrenament ✔️✔️✔️

Oferim sesiuni de formare tuturor talentelor noastre pentru a-și îmbunătăți setul de abilități și a deveni cei mai buni! Vă garantăm că, dacă nu sunteți mulțumit de progresul dvs. în orice moment al antrenamentului, vă vom rambursa 100%.

Rată mare de succes ✔️✔️✔️

Am depășit granițele României și acum activăm la nivel internațional. În fiecare zi suntem contactați de talente din alte țări care doresc să lucreze cu noi.

Înscriere rapidă și simplă ✔️✔️✔️✔️

Nu ai nevoie

Jewel Studio este cel mai bun studio videochat din Bucuresti

Situat in inima Bucurestiului, Jewel Studio are tot ce iti trebuie pentru succes. Cu venit minim garantat, instruire, trafic și multe altele – veți fi pregătit să reușiți în cel mai scurt timp.

Venit minim garantat- 5000 lei

Câștigați între 2000 și 20.000 USD pe lună cu minim 5 ore pe săptămână! Câștigați mai mult sporindu-vă orele sau devenind manager.

Training & suport

Învață cum să devii cel mai bun cu programul nostru de antrenament. Veți învăța totul, de la serviciul pentru clienți până la marketing și planificare de afaceri.

Începe-ți propria carieră de model

Jewel Studio este o agenție de modele prin studio videochat care îți oferă tot sprijinul necesar pentru a-ți începe cariera de model. Deveniți următoarea icoană a modei din confortul casei dvs.

Agenție de modele de chat video 100% legală

Suntem o agenție de modele de studio videochat online. Vă oferim toate resursele necesare pentru a începe un job de modeling – de la suport personal la studio videochat la ținute personalizate gratuite, tunsori și machiaje. Studioul nostru din Bucuresti este 100% legal si ofera un venit garantat de 1000$/luna pe model + comision.

Discutați cu băieți sau fete, depinde de dvs.!

Începe cu noi astăzi și schimbă-ți viața!

Jewel Studio

Studioul numărul 1 din lume pentru videochat erotic !!

(1) Detalii pachet

(2000 USD/lună) Contact minim, ținute personalizate gratuite, Machiaj, Trafic, Ajutor.

TESTIMONIALELE MODELELOR

Succesul lor poate fi și al tău!

În prima lună de la angajare am reușit să achit toate datoriile, iar viața mea s-a îmbunătățit radical. Mulțumesc întregii echipe!

Simona

Mi-am achiziționat mașina visurilor mele în primele două luni! Mulțumesc din suflet
Jewel Studio!

Alina

Sunt mândră că fac parte din cadrul Jewel Studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost inspirată de modele de top.

Cosmina