Progameaza un interviu!

Categorie:
Distribuie postarea:

Videochat Bucuresti, faceți cunoștință cu Jewel Studio

 

Jewel Studio este un studio de videochat din București, România, cu cele mai bune modele, care au câștigat premii prestigioase la festivaluri internaționale.

Experimentați o calitate de neegalat

Folosim camere și iluminat de înaltă calitate pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Veți putea vedea expresiile modelului dvs. cu mai multă claritate, iar ei vă vor putea vedea mai clar.

Orar flexibil pentru confortul dvs

Puteți rezerva o sesiune la orice oră din zi sau din noapte. Indiferent dacă lucrezi la un termen limită strâns sau vrei doar să stai până până târziu cu persoana iubită, noi îți facem totul ușor!

VideochatJewel Studio – cel mai bun studio de videochat

 Oferim servicii de inalta calitate si de incredere la preturi accesibile.

Calitate, poți avea încredere

Ne angajăm să oferim un serviciu clienți de top și să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de experiența lor. Facem parte din industria adulților de mulți ani și știm ce este nevoie pentru ca clienții noștri să revină pentru mai mult.

Experimentează cel mai bun studio de  videochat din București

Oferim o varietate de pachete diferite, astfel încât să puteți găsi unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să rezervați o cameră pentru câteva ore sau să închiriați o garsonieră întreagă pentru o zi, noi vă oferim acoperire.

Cele mai bune modele din Bucuresti

Lucrăm cu unele dintre cele mai frumoase modele din București și din întreaga lume! Veți putea găsi perechea dvs. perfectă, indiferent dacă căutați pe cineva cu care să discutați sau pe cineva cu care să vă întâlniți personal.

VideoChat, așa cum doriți

Jewel Studio este cea mai bună modalitate de a intra în legătură cu o fată din România. Toate fetele noastre au peste 18 ani și sunt gata să vorbească, să flirteze și să se joace într-un mediu sigur.

Alege-ți fata

Sunt atât de multe fete frumoase care așteaptă să fie descoperite. Îți poți alege fata după vârstă, culoarea părului, etnie și multe altele. Avem și fete care vorbesc engleză dacă ai nevoie de ele.

Cam2cam

Nu citi doar despre asta! Fii aproape și personal cu fata ta preferată prin chat-ul nostru video live. Puteți vedea reacțiile ei, limbajul corpului pentru o interacțiune în timp real, care este întotdeauna intima și personală.

Plăți

Oferim plata rapidă în prima lună a 8000 lei comision de la 55% pe care îl primiți peste salariul minim de 8000 lei pe oră.

Toată lumea merită să fie fericită. Alăturați-vă nouă și fiți plătit pentru că faceți ceea ce vă place!

Studio Videochat Bucuresti ✓ Suntem doar fete ✓ Ai un salariu minim garantat de 8000 lei ✓ comision de la 55% si ✓ plata zilnica in prima luna

Suntem primul serviciu de videochat de studio din lume, cu doar fete cu care poți discuta în timp real. Salariul nostru minim este de 8000 lei, comision 55%, iar plata zilnică în prima lună.

TESTIMONIALELE MODELELOR

Succesul lor poate fi și al tău!

În prima lună de la angajare am reușit să achit toate datoriile, iar viața mea s-a îmbunătățit radical. Mulțumesc întregii echipe!

Simona

Mi-am achiziționat mașina visurilor mele în primele două luni! Mulțumesc din suflet
Jewel Studio!

Alina

Sunt mândră că fac parte din cadrul Jewel Studio. Incă de când am ales să excelez în acest domeniu am fost inspirată de modele de top.

Cosmina