Despre videochat


Videochatul nu mai este de mult timp considerat un subiect TABU, videochatul este domeniul care ofera posibilitatea unor castigurilor atragatoare, dar si oportunitatea unei dezvoltari personale insemnate. Un model de videochat cu experienta devine un bun ascultator, care isi intelege membrii fideli, iar acest lucru se reflecta direct proportional in castigurile lunare, in cadourile primite din partea membrilor fideli si bonusurile oferite de studioul de videochat Jewel. Fiind un domeniu aflat in continua crestere, competitivitatea modelelor atinge cote inalte, Jewel Studio este alaturi de modelele noastre prin training si suport online, iar acest lucru se reflecta prin incasari modelelor Jewel.

JEWEL Studio Videochat Bucuresti este un studio de videochat profesionist. Echipa noastra este formata din specialisti care iti vor oferi training de specialitate pentru a deveni o adevarata profesionista in videochat. Studioul nostru se defineste prin seriozitate, profesionalism, discretie, colectiv performant si un mediu placut de lucru.

Organizam sedinte foto profesionale periodice, avem grija sa fii promovata pe toate site-urile de videochat cu care colaboram, iar echipa noastra iti va oferi atat instruirea de la inceput cat si idei noi si consiliere pe tot parcursul colaborarii. Nu trebuie sa-ti faci griji daca cunostintele tale tehnice nu sunt foarte avansate, vom avea grija si de acest aspect pentru tine.

Independenta financiaraCu ajutorul studioului Jewel te vei putea bucura de independenta financiara in doar cateva luni de la inceputul colaborarii noastre.


Program flexibilUn program in ture, personalizat in functie de preferintele tale, reprezinta un motiv in plus pentru a face videochat in studioul Jewel.


TrainingInca din primele luni in studioul nostru iti vom pune la dispozitie training de videochat astfel ajutandu-te sa iti perfectionezi stilul in videochat.

ExperientaEvoluam in acest domeniu si invatam impreuna in fiecare zi, investim constant in decoruri si tehnologie pentru a-ti oferi un studio de videochat performant.

Angajam Admin! Te asteptam in echipa Jewel Studio
Parteneri pentru succes 0733 787 583